torsdag 30 september 2010

Bermudatriangeln?

Jag fick tre bautakassar med alla möjliga (och några rätt omöjliga) sorters garn av min "svärmor". Jag har mestadels bara sneglat på dem och undrat vad jag ska göra av det. I måndagskväll började jag plocka lite bland nystanen och hittade några i olika blå och turkos toner. Lite luddiga och mjuka. Så jag satte mig för att sticka en stor trekantssjal, i rätstickning. Mest för att se hur det skulle bli. Inget skrytjobb, liksom. Och så här blev det:En sjal med en viss rustik charm. Stor är den och dessutom gosig och varm. Den kommer att bli en favorit att ha på jobbet!
Jag hittade några nystan i rosa och röda toner också. Det blir spännande att se vad det blir av dem!

7 kommentarer:

 1. Tycker sjalen ser riktigt varm och gosig ut. Tack för din kommentar inne hos mig, utan den hade jag aldrig hittat hit. Tycker det är kul att se vad andra tycker och kjolen från Knitty är ju ett typiskt exempel på hur olika vi männsikor är, som tur är annars hade väl världen sett ganska trist ut.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Tackar! Helgen var rolig och det hoppas jag din också var! :)

  SvaraRadera
 3. Den vart superfin!! Visst var den rolig att sticka med, när det är så simpelt? (ser åtminstone ut att vara stickad på sniskan som de jag gör)

  SvaraRadera
 4. Ja, Disa... den var galet rolig och snabb! :)

  SvaraRadera
 5. Jag håller på med ännu en.....*ler*

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du ville dela med dig om dina tankar kring att ge bort presenter.

  Kram

  SvaraRadera